top of page

Dank voor het kiezen voor Jezus

Dank voor je keuze.

Zelfs de engelen zijn verheugd.
Lucas 15:10

HEEL BELANGRIJK LEES ALLE ONDERSTAANDE TEKST

Nu je gekozen hebt voor God zal je leven veranderen. Dat kan spannend zijn, maar het is heel mooi. Geniet ervan.

BELANGRIJK! Laat je zo snel mogelijk dopen door onderdompeling met water en vraag God om je te vullen met zijn Heilige Geest.

Bekeer je van je zonden. Zondig niet meer. Struikelen overkomt ons allemaal, maar je moet de wil hebben om niet meer te zondigen. Vraag God om de kracht dit te realiseren. Je zal langzaam aan groeien.

Vraag God elke dag of je meer van Hem mag gaan houden en of je meer geloof van Hem mag hebben.


Ga dagelijks een stukje uit de Bijbel lezen en ga ook echt af en toe afegezonderd voor Hem zitten. Je dag beginnen met Hem is ook een echte aanrader. 

 

Bidt de hele dag door. Dat is makkelijker dan je denkt. Het betekent niet dat je de hele dag met je ogen gesloten zit en je handen gevouwen. De hele dag door bidden kun je doen door alles met Hem te bespreken wat je doet de hele dag door. Neem Hem mee in alles wat je doet en doe alle dingen alsof het voor Hem is.


Je zult zien dat je langzaam groeit in het geloof en dichter bij God zal komen. Het wordt steeds bovennatuurlijker. God zal je dingen leren en wijsheid geven.

1 Tessalonicenzen 5:21 zegt: "Onderzoek alles",

MAAR: "Pas op dat niemand u misleidt."Dit zei Jezus in Matteüs 24:4.

Vraag bij alles wat je onderneemt om hulp bij God. Bid altijd tot God de Vader, en stel al je vragen in Jezus Christus machtige naam. Je woorden zullen gaande weg de tijd meer autoriteit krijgen. Waarvoor je bid zal ook echt gebeuren (tenzij je tegen de wil van God in bidt).

Als je om de Heilige Geest hebt gevraagd en je hebt Hem ontvangen, laat je dan door Hem leiden. Lees Romeinen 8.

De Heilige Geest is geen vage kracht. Hij is een persoon. Hij is God. Lees Efeziërs 4:30, 1 Korinthiërs 3:16

Wij raden je sterk aan om een lokale pinkstergemeente te vinden waar je andere Christenen kan ontmoeten, elkaar kan helpen en hechte vriendschappen zult krijgen. Er zal een wereld voor je open gaan.

Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben dan kun je ons altijd contacteren. De video's op deze website waren ook erg waardevol voor andere christenen om te groeien.


Als je gekozen hebt, bel ons alsjeblieft!

 

We willen je heel graag bij staan en helpen in je verdere groei naar God toe.

Heb je de overtuiging om je direct te laten dopen? Vul dan alsjeblieft het onderstaande formulier in dan zullen we contact met je opnemen.


Het ga je goed.

Afspraakverzoek waterdoop

Bedankt voor de inzending!

bottom of page